La nostra carta

Formatgeria Can Quim - La nostra carta

La nostra carta

Carta en Català
Amanides amb formatge, com no
  • Ensalada tèbia de formatge de cabra, vinagreta de fruits secs, raïm i mel 12.00€
  • Burrata de Puglia, encenalls de moixama, tomàquets semi secs i balsàmic 14.00€
  • Ensalada de brots tendres amb pernil d'ànec, foie mi-cuit i figues confitades 14.00€
  • Ensalada de tomàquets semi secs, olives Kalamata i pinyons 13.00€
Carpaccios freds, i no tan freds
  • Carpaccio de bou Charolais amb encenalls de Pecorí «Riserva Fondatore» al toc de tòfona 15.00€
  • Carpaccio de bou Charolais amb encenalls de Pecorí «Riserva Fondatore» 14.00€
  • Carpaccio de presa ibèrica amb encenalls de 'Idiazábal DOP Fumat' 13,70€
  • Carpaccio de peus de porc tebi amb P. Reggiano, tomàquets cherry i festucs 13.00€
  • Carpacccio de magret d'ànec tebi amb vinagreta d'espècies i taronja 13.50€
  • Carpaccio de bacallà, tomàquet natural i olives Kalamata 16.50€
  • Carpaccio de gambes de Palamós al natural, oli i sal 19.00€
  • Carpacció de carbassó, Parmiggià Reggià, oliveres Kalamata i tomàquets cherry 10.50€
Per compartir, si voleu
  • Raviolis farcits de Brie de tòfona d'elaboració pròpia amb encenalls de pernil ibèric 15.00€
  • Raviolis farcits de bolets, crema de formatge i tòfona, d'elaboració pròpia 13.00€
  • Raviolis farcits de Gorgonzola Dolce, nous i mel, d'elaboració pròpia 12.00€
  • Raviolis farcits de botifarra de perol, poma al forn, crema de formatge i ametlles, d'elaboració pròpia 12.00€
  • Foie el meu cuit d'elaboració pròpia amb figues confitades 16.00€
  • Foie el meu cuit amb tòfona d'elaboració pròpia 18.00€
  • Steak tàrtar de vedella de Girona amb encenalls de pecorino «Riserva Fondatore» 15.00€
  • Anxova del Cantàbric 00, oli d'oliva i toc de tomàquet natural (4filets) 13.60€
  • Filet de seitó de l'Escala amb vinagre i orenga (8 filets) 8.00€

    Mitja ració 5.00€

  • Tàrtar de tomàquet, oli d'oliva i un toc de cibulet 13.00€
  • Tàrtar de atuna amb vinagreta de cítrics i un toc de cibulet 16.50€
  • Pop confitat en oli d'oliva i toc de cibulet 18.00€
  • Tellerines amb all i julivert 13.50€
  • Xoricets a la sidra 8.00€
  • Moixama de atuna de Barbate, ametlles i cibulet 12.00€
  • Pebrots verds de Guernika al toc de sal 9.00€
  • Sobrassada ecològica de Mallorca amb torradets 15.00€
  • Cap i pota "carrers" 6.50€
  • Torrada de pa de coca, escalivada, formatge de cabra i anxoves 12.00€
  • Torrada de sobrassada ecològica ibèrica, formatge calent i mel 14.00€
Ibèrics i més joies

Tots els ibèrics acompanyats amb pa de coca amb tomàquet

  • Jam ibèric de gla 100% de Guijuelo 21.00€

    Mitja Ració 14.00€

  • Jam ibèric 75% de Guijuelo 18.00€

    Mitja Ració 12.00€

  • Assortiment d'ibèrics (pernil, llom, llonganissa i xoriç) 17.00€

    Mitja Ració 12.00€

  • Cecina de bou gallec i formatge "tetilla galllega" 15€

    Mitja Ració 9.00€

Per nens, i no tan nens
  • Lasanya de carn 13.00€
  • Lasanya de verdures 10.50€
  • Risotto de bolets 13.00€
  • Risotto quatre formatges 12.00€
  • Truita al plat i pa amb tomàquet 8.00€
Vanessa i els seus formatges

Acompanyament de melmelades, fruita sec, raïm i diferents pans

  • Taula de 3 quesos 16.00€
  • Taula de 5 quesos 16.00€

    Preu per persona - Mínim 2 persones

  • Taula de 8 quesos 23.00€

    Preu per persona - Mínim 2 persones

Fondues… dins pa de llenya

  • Fondue normal 33.00€

    Sense gluten 35.00€

  • Fondue amb ceps 39.00€

    Sense gluten 40.00€

  • Fondue amb tòfona 39.00€

    Sense gluten 40.00€

  • Fondue de Gorgonzola 33.00€

    Sense gluten 35.00€

  • Fondue de Gorgonzola amb trufa 39.00€

    Sense gluten 40.00€

  • Mini frankfurts 3.00€

Fondues amb l'olla “Caqueló”

Acompanyament, patates, mini frankfurts, raïm i pa
  • Fondue normal 21.00€

    Preu per persona - Mínim 2 persones

  • Fondue amb ceps 23.00€

    Preu per persona - Mínim 2 persones

  • Fondue amb tòfona 23.00€

    Preu per persona - Mínim 2 persones

  • Fondue de Gorgonzola 21.00€

    Preu per persona - Mínim 2 persones

  • Fondue de Gorgonzola amb trufa 23.00€

    Preu per persona - Mínim 2 persones

Raclettes

Acompanyament, patates, mini frankfurts, raïm i pa
  • Raclette Suïssa de granja 23.50€

    Preu per persona - Mínim 2 persones

  • Raclette trufada 23.50€

    Preu per persona - Mínim 2 persones

Postres
  • Pastis de formatge fet per nosaltres 6.50€
  • Tiramisú de festucs fet per nosaltres 7.50€
  • Baileys Affogato (cafè ( es pot fer descafeïnat), gelat vainilla i Baileys) 7.50€
  • Torrija caramelitzada amb gelat de canyella 6.50€
  • Gelat de xocolata Grand Cru 72% amb avellaners, un toc de sal i oli d'oliva 6.50€
  • Pastís “Tatin” amb gelat de vainilla 7.00€
  • Coulant de xocolata amb gelat de canyella 6.50€
  • Gelat de torró amb ratafia i nous 7.00€
  • Cafè Irlandès 9.00€
  • Valencià 6.50€

    Suc taronja natural i gelat de vainilla

  • Sorbet de mandarina amb Grand Marnier 7.00€
  • “Babá” al rom amb gelat de vainilla 6.00€

    Tipus borratxo

  • Xuixo de crema de Can Castelló amb gelat de cafè i canyella 6.00€
  • Trufes de xocolata 5.70€
  • Bols de gelat o Sobert 5.00€

    Sorbets: Gerds, Llima i Menta | Mandarina | Llimona
    Gelats: Vainilla | Torró | Xocolata | Coco

... O fes una copa
  • Hibiki Whisky Japanese 16.00€

    Xarrup 7.00€

  • Macallan 12 anys 14.00€

    Xarrup 6.00€

  • Jameson /J&B / Ballantines 8.00€
  • Seagrams gintònic / ginlemon 8.00€
  • Puerto de Indias 9.00€
  • Brugal Ron 8.00€
  • Ratafia / Limoncello / Baileys / Pacharan amb gel 3.50€

    Xarrup 2.20€

  • Orujo blanc, herbes, crema, cafè 3.50€

    Xarrup 2.20€

  • Amaretto / Umeshu / Tequila / Grappa 4.00€

    Xarrup 2.50€

Carta en Español
Ensaladas con queso, como no…
  • Ensalada tibia de cabra, vinagreta, frutos secos, uvas y miel 12.00€
  • Burrata de Puglia, virutas de mojama, tomates semi secos y balsámico 14.00€
  • Ensalada de brotes tiernos con jamón de pato, foie mi-cuit e higos confitados 14.00€
  • Ensalada de tomates semi secos, olivas Kalamata y piñones 13.00€
Carpaccios fríos, y no tan fríos
  • Carpaccio de buey Charolais con virutas de Pecorino «Riserva Fondatore» al toque de trufa 15.00€
  • Carpaccio de buey Charolais con virutas de Pecorino «Riserva Fondatore» 14.00€
  • Carpaccio de presa ibérica con virutas de ''Idiazábal DOP Ahumado'' 13.70€
  • Carpaccio de pies de cerdo tibio con P. Reggiano, tomates cherry y pistachos 13.00€
  • Carpaccio de magret de pato tibio con vinagreta de especies 13.50€
  • Carpaccio de bacalao, tomate natural y olivas Kalamata 16.50€
  • Carpaccio de gambas de Palamós al natural, aceite y sal 19.00€
  • Carpaccio de calabacín, Parmigiano Reggiano, olivas Kalamata y tomates cherry 10.50€
Para compartir si queréis …
  • Raviolis de Brie de trufa de elaboración propia con virutas de jamón ibérico 15.00€
  • Raviolis de setas, crema de queso y trufa, de elaboración propia 13.00€
  • Raviolis de Gorgonzola Dolce, nueces y miel, de elaboración propia 12.00€
  • Raviolis de burifarra de perol, manzana al horno, crema de queso y almendras, de elaboración propia 12.00€
  • Foie mi cuit de pato de elaboración propia con higo confitado 16.00€
  • Foie mi cuit de pato con trufa de elaboración propia 18.00€
  • Steak tartar de ternera de Girona con virutas de pecorino «Riserva Fondatore» 15.00€
  • Anchoa del Cantábrico 00, aceite de oliva y toque de tomate natural (4 filetes) 13.60€
  • Filete de boquerón en vinagre de l’Escala y orégano (8 filetes) 8.00€

    Media ración 5.00€

  • Tartar de tomate, aceite de oliva y un toque de cebollino 13.00€
  • Tartar de atún con vinagreta de cítricos y toque de cebollino 16.50€
  • Choricitos a la sidra 8.00€
  • Mojama de atún de Barbate, almendras y cebollino 12.00€
  • Pimientos verdes de Guernica con toque de sal 9.00€
  • Sobrasada ecológica de Mallorca con tostaditas 15.00€
  • Callos 6.50€
  • Torrada de pan de coca, escalivada, queso de cabra y anchoas 12.00€
  • Torrada de sobrasada ecológica ibérica, queso caliente y miel 14.00€
Ibéricos y más joyas…

Todos los ibéricos se acompañan con pan de coca con tomate

  • Jamón ibérico de bellota 100% de Guijuelo 21.00€

    Media Ración 14.00€

  • Jamón ibérico 75% de Guijuelo 18.00€

    Media Ración 12.00€

  • Surtido de ibéricos (jamón, lomo, salchichón y chorizo) 17.00€

    Media Ración 12.00€

  • Cecina de buey gallego y queso "tetilla gallega" 15.00€

    Media Ración 9.00€

Para niños, y no tan niños…
  • Lasaña de carne 13.00€
  • Lasaña de verduras 10.50€
  • Risotto cuatro quesos 12.00€
  • Risotto de setas 13.00€
  • Tortilla al plato y pan con tomate 8.00€
Vanessa y sus quesos

Acompañamiento de mermeladas, frutos secos, uvas y diferentes panecillos

  • Tabla de 3 quesos 16.00€
  • Tabla de 5 quesos 16.00€

    Precio por persona - Mínimo 2 personas

  • Tabla de 8 quesos 23.00€

    Precio por persona - Mínimo 2 personas

Fondues dentro de pan de leña …

  • Fondue normal 33.00€

    Sin gluten 35.00€

  • Fondue con boletus edulis 39.00€

    Sin gluten 40.00€

  • Fondue con trufa 39.00€

    Sin gluten 40.00€

  • Fondue de Gorgonzola 33.00€

    Sin gluten 35.00€

  • Fondue de Gorgonzola con trufa 39.00€

    Sin gluten 40.00€

  • Mini frankfurts 3.00€

Fondues en “Caquelón” (cazuela)

Acompañamiento de patatas, mini frankfurts, uvas y pan

  • Fondue normal 21.00€

    Precio por persona - Mínimo 2 personas

  • Fondue con boletus edulis 23.00€

    Precio por persona - Mínimo 2 personas

  • Fondue con trufa 23.00€

    Precio por persona - Mínimo 2 personas

  • Fondue de Gorgonzola 21.00€

    Precio por persona - Mínimo 2 personas

  • Fondue de Gorgonzola con trufa 23.00€

    Precio por persona - Mínimo 2 personas

Raclettes

Acompañamiento de patatas, mini frankfurts, uvas y pan
  • Raclette Suiza de granja 23.50€

    Precio por persona - Mínimo 2 personas

  • Raclette trufada 23.50€

    Precio por persona - Mínimo 2 personas

Postres
  • Tarta de queso de elaboración propia 6.50€
  • Tiramisú de pistacho de elaboración propia 7.50€
  • Torrija caramelizada con helado de canela 6.50€
  • Helado de chocolate Grand Cru 72% con avellanas, un toque de sal y aceite de oliva 6.50€
  • Pastel de manzana “Tatin” con helado de canela 7.00€
  • Coulant de chocolate con helado de canela 6.50€
  • Helado de turrón con ratafía y nueces 7.00€
  • Café Irlandés 9.00€
  • Valenciano 6.00€

    Zumo naranja natural y helado de vainilla

  • Sorbete de mandarina con Grand Marnier 7.00€
  • “Babá” al ron con helado de vainilla 6.00€

    Tipo borracho

  • Chucho de crema de Can Castelló con helado de canela 6.00€
  • Trufas de chocolate 5.70€
  • Bolas de Helado o Sorbete 5.00€

    Sorbetes: Limón | Frambuesa Lima y Menta | Mandarina
    Helados: Vainilla | Turrón | Chocolate | Canela |Coco

... O haz una copa
  • Hibiki Whisky Japanese 16..00€

    Sorbo 7.00€

  • Macallan 12 años 14.00€

    Sorbo 6.00€

  • Jameson /J&B / Ballantines 8.00€
  • Seagrams gintònic / ginlemon 8.00€
  • Puerto de Indias 9.00€
  • Brugal Ron 8.00€
  • Ratafía / Limoncello / Baileys / Pacharan con hielo 3.50€

    Sorbo 2.20€

  • Orujo blanco, hierbas, crema, café 3.50€

    Sorbo 2.20€

  • Amaretto / Umeshu / Grappa 4.00€

    Sorbo 2.50€

Menu in English
Salads with cheese, of course…
  • Warm salad with goat cheese, nut's vinaigrette, grapes and honey 12.00€
  • Burratta from Puglia, moixama (dehydrated tuna) shavings, semi-dried tomàquets i balsamic vinegar 14.00€
  • Estendre sprout salad with duck ham, homemade foie micuit and candied figs 14.00€
  • Semi-dried tomàquets, Kalamata olives and pine nuts salad 13.00€
Cold carpaccios, and not that cold
  • Charolais beef carpaccio with “Riserva Fondatore” Pecorí shavings with a touch of truffle 15.00€
  • Charolais beef carpaccio with “Riserva Fondatore” Pecorino shavings 14.00€
  • Iberian prey with shavings '' Idizábal DOP Fumat'' 13.70€
  • Warm pig's feet Carpaccio with P. Reggiano, cherry tomàquets i festucs 13.00€
  • Warm duck carpaccio with spice vinaigrette 13.50€
  • Cod Carpaccio, natural tomàquets salze and Kalamata olives 16.50€
  • Palamós' shrimp Carpaccio with touch of olive oil and salt 19.00€
  • Courgette Carpaccio, Parmiggià Reggià, Kalamata olives and cherry tomàquets 9.00€
To share, if you want …
  • Homemade truffle and brie ravioli shavings og iberian ham 15.00€
  • Homemade mushroom raviolis whith cream cheese and homemade truffle 13.00€
  • Homemade raviolis stuffed Gorgonzola Dolce, walnuts and honey 12.00€
  • Homemade raviolis filled with sausage, baked apple, cream cheese and almonds 12.00€
  • Homemade Foie Micuit with candied figs 16.00€
  • Homemade Truffled Foie Micuit 18.00€
  • Steak tartar with Pecorino shavings “Riserva Fondatore” 15.00€
  • Cantabrian anchovy 00 fillet with olive oil and touch of natural tomàquet (4 fillets) 13.60€
  • L'Escala anchovy fillet with vinegar (marinated) and oregano (8 fillets) 8.00€

    Half ration 5.00€

  • Tomàquet tartar, olive oil and touch of chives 13.00€
  • Tuna tàrtar with citrus vinaigrette and touch of chives 16.50€
  • Candied octopus in smoked olive oil, laying on bed of hummus 18.00€
  • Spicy fried mini sausage with cider 8.00€
  • Barbat moixama (dehydrated tuna), almonds and chives 12.00€
  • Guernica green peppers with touch of salt 9.00€
  • Iberian ecologic sobrassada and toast 15.00€
  • Beef tripe stew 6.50€
  • Toasted “coca” bread, escalivada (baked peppers), goat cheese and anchovies 12.00€
  • Toasted bread with Iberian ecologic sobrassada, warm cheese and honey 14.00€
Iberian cold meats and more …
All the Iberian and cold meats also menja with “Coca” bread with tomato
  • Acorn-fed Iberian Ham 100% 21.00€

    Half ration 14.00€

  • Acorn-fed Iberian Ham 75% 18.00€

    Half ration 12.00€

  • Assortment of Iberian cold meats (ham, loin, salami and xoriço) 17.00€

    Half ration 12.00€

  • “Cecina” (smoked dried Ox meat) from Galicia with "tetilla gallega" cheese 15.00€

    Half ration 9.00€

For children, and not so children …
  • Meat Lasagna 13.00€
  • Vegetable Lasagna 10.50€
  • Mushroom Risotto 13.00€
  • 4 Cheeses Risotto 12.00€
  • Omelette with “Bread with tomato” 8.00€
Vanessa and her cheeses

Accompaniment of jams, nuts, grapes and different rolls

  • 3 cheeses board 16.00€
  • 5 cheeses board 16.00€

    Price per person - Minimum 2 people

  • 8 cheeses board 23.00€

    Price per person - Minimum 2 people

Cheese ... in a round bread fondue

  • Normal fondue 33.00€

    Gluten free 35.00€

  • Fondue with "boletus edulis" (variety of mushroom) 39.00€

    Gluten free 38.00€

  • Fondue with truffle 39.00€

    Gluten free 40.00€

  • Gorgonzola fondue 33.00€

    Gluten free 35.00€

  • Gorgonzola fondue with truffle 39.00€

    Gluten free 40.00€

  • Frankfurter sausages 3.00€

Cheese fondue “Caquelon”

Accompaniment of potatoes, mini frankfurts, grapes and bread

  • Normal fondue 21.00€

    Price per person - Minimum 2 people

  • Fondue with "ceps" (variety of mushroom) 23.00€

    Price per person - Minimum 2 people

  • Fondue with truffle 23.00€

    Price per person - Minimum 2 people

  • Gorgonzola fondue 21.00€

    Price per person - Minimum 2 people

  • Gorgonzola fondue with truffle 23.00€

    Price per person - Minimum 2 people

  • Frankfurter sausage 3.00€

Raclettes

Accompaniment of potatoes, mini frankfurtes, grapes and bread

  • Swiss farm raclette 23.50€

    Price per person - Minimum 2 people

  • Truffled raclette 23.50€

    Price per person - Minimum 2 people

Desserts
  • Homemade Cheesecake 6.50€
  • Homemade pistacchio Tiramisu 7.50€
  • Baileys Affogato (coffee, vainilla ice cream and Baileys) 7.50€
  • Caramelized toast with cinnamon ice cream 6.50€
  • Xocolata Grand Cru 72% with hazelnuts, a touch of salt and olive oil 6.50€
  • "Tatin" Cake with vainilla ice cream 7.00€
  • Xocolata coolant with cinnamon ice cream 6.50€
  • Nougat ice cream with ratafia (liquor de la nostra regió) and walnuts 7.00€
  • Irish coffee 9.00€
  • Valencià 6.00€

    Orange juice with vainilla ice cream

  • Tangerine sorbet with Grand Marnier 7.00€
  • “Babá” with rum and vainilla ice cream 6.00€
  • Pastry cream “Xuixo”from Can Castelló (Catalan pastry) with coffee and cinnamon ice cream 6.00€
  • Xocolata truffles 5.70€
  • Scoops of ice cream or sorbet 5.50€

    Sorbet: Lemon| Raspberry, Lime and Mint | Tangerine
    Ice cream: Vainilla | Nougat | Chocolate | Cinnamon | Coco

... Or have a drink
Cart a français
Salades al fromage, bé sûr …
  • Salade du Chèvre Chaud, Vinaigrette de fruits secs, raisins et mel 12.00€
  • Burratta de Puglia, copeaux de moixama, tomàquets séchées et vinagre balsamique de modène 14.00€
  • Sala de jeunes pousses avec jambon de canard, foie mi-cuit et figues confites 14.00€
  • Salade de tomàquets séchées, olives kalamata et pignons 13.00€
Carpaccio froid, et pas si froid
  • Carpaccio de bou Charolais et ses copeaux de pecorino “Riserva di Fondatore” avec truffe 15.00€
  • Carpaccio de bou Charolais et ses copeaux de pecorí “Riserva di Fondatore” 14.00€
  • Carpaccio de presse ibèrica et ses coupeaux de '' Idiazábal DOP Fumat'' 13.70€
  • Carpaccio de peus de porc tièdes et P. Reggiano, tomàquets cireres et pistatxes 13.00€
  • Carpaccio de canard tiède, vinaigrette aux condimentes 13.50€
  • Carpaccio de morue, tomàquets natures et olives kalamata 16.50€
  • Carpaccio de Gambes de Palamós (Crevetes) nature, huile et sel 19.00€
  • Carpaccio de courgettes, Parmesan Reggian, olives kalamata et tomàquets cireres 10.50€
À partager, si vous voulez …
  • Raviolis maison à la truffe et au brie avec copeux de jambon ibérique 15.00€
  • Raviolis maison fourrés aux champignons, fromage à la creme et tofu maison 13.00€
  • Raviolis maison à la Gorgonzola Dolce et mel 12.00€
  • Raviolis maison foourrés aux saucisse pérol, pomme au four, fromage à la crème et amandes 12.00€
  • Foie el meu cuit fait maison avec figues confites 16.00€
  • Foie mi-cuit fait maison aux truffes 18.00€
  • Steak tàrtar avec copeaux de pecorino “Riserva Fondatore” 15.00€
  • Anchoi Cantabrique 00, huile d'olive et touche de tomàquet naturelle (4 filets) 13.60€
  • Filet d'anxois de l'Escala al vinagre t'origan (8 filets) 8.00€

    Demiració 5.00€

  • Tàrtar de tomàquet, huile d'olive et touche de ciboulette 13.00€
  • Tartare de thon vinaigrette aux agrumes et touche de ciboulette 16.50€
  • Poulpe confita l'huile d'olive fumé sur lit d'hummus 18.00€
  • Quartier de coquilles avec de l'ail et du persil 13.50€
  • Mini saucisse frite épicée al cidre 8.00€
  • Salaison de filet de Thon de Barbate, amandes et ciboulette 12.00€
  • Petits Poivrons verts de Gernica avec sel a écailles 9.00€
  • Sobrasasa ecològica de Majorque et pain grillé 15.00€
  • Trips de bou en ragoût 6.50€
  • Pain grillé, escalivada (aubergine, poivron et oignon), fromages de chèvre et anchois 12.00€
  • Pain grillé, saucisson écologique de Majorque, fromage chaud et mel 14.00€
Ibèriques et plus …
Toute la xarcuterie s'accompagne de pain a la tomaca
  • Jambon ibèric de gland 100% 21.00€

    Demi-ration 14.00€

  • Jambon ibèric de gland 75% 18.00€

    Demiració 12.00€

  • Assortiment de charcuterie ibèric (jambon, longe, salami et xoriço) 17.00€

    Demiració 12.00€

  • Vian de séchée de boeuf et fromage "tetilla gallega" 15.00€

    Demi-ration 9.00€

Pour les enfants, et les més grans…
  • Lasagne à la viande 13.00€
  • Lasagne aux légumes 10.50€
  • Risotto de xampignon 13.00€
  • Risotto aux quatre fromages 12.00€
  • Omelette avec pain à la tomata 8.00€
Vanessa et ses fromages

Accompagnement de confitures, noix, raisins i différents petits pains

Fondue du fromage ... dans d'un pain

  • Plateau de 3 fromages 16.00€
  • Plateau de 5 fromages 16.00€

    Prix par personne - Minimum 2 personnes

  • Plateau de 8 fromages 23.00€

    Prix par personne - Minimum 2 personnes

  • Fondue normal 33.00€

    Sans gluten 35.00€

  • Fondue aux cèpes 39.00€

    Sans gluten 40.00€

  • Fondue aux truffes noires 39.00€

    Sans gluten 40.00€

  • Fondue Gorgonzola 33.00€

    Sans gluten 35.00€

  • Fondue Gorgonzola aux truffes noires 39.00€

    Sans gluten 40.00€

  • Mini saucisses de francfort 3.00€

Fondue à le caqueló

Accompagnement de pommes de terre, mini saucisses de Frankfurt, raisins et pain

  • Fondue normal 21.00€

    Prix par personne - Minimum 2 personnes

  • Fondue aux cèpes 23.00€

    Prix par personne - Minimum 2 personnes

  • Fondue aux truffes noires 23.00€

    Prix par personne - Minimum 2 personnes

  • Fondue Gorgonzola 21.00€

    Prix par personne - Minimum 2 personnes

  • Fondue Gorgonzola aux truffes noires 23.00€

    Prix par personne - Minimum 2 personnes

Raclettes

Accompagnement de pommes de terre, mini saucisses de Frankfurt, raisins et pain
  • Raclette Suisse de la ferme 23.50€

    Prix par personne - Minimum 2 personnes

  • Raclette truffée 23.50€

    Prix par personne - Minimum 2 personnes

Desserts
  • Gâteau de fromage fait maison 6.50€
  • Tiramisú maison aux pistaches 7.50€
  • Baileys Affogato (café (le café peut être décaféiné), glace à la vainille et Baileys 7.50€
  • Pain doré caramélisé avec glace à cannelle 6.50€
  • Glace a la xocolata 72% Grand Cru aux amandes, uneix pointe de sel et huile d'olive 6.50€
  • Tarte Tatin et son glace a cannelle 7.00€
  • Coulant a la xocolata, et son glace à la cannelle 6.50€
  • Glace de touron avec ratafia et noix 7.00€
  • Cafè Irlandais 9.00€
  • Valencià 6.50€

    Jus d'orange avec glace du vanille

  • Sorbet du mandarine avec grand Marnier 7.00€
  • Baba au Rhum et son glace de vainille 6.00€
  • Beignet a la crème de Can Castelló et glace à la cannelle 6.00€
  • Truffes au xocolata 5.70€
  • Boules de glace ou de sorbet 5.50€

    Sorbet: Citron|Framboise ,Lime et menthe | Mandarine
    Glacé: Vainille | Nougat | Chocolat | Cannelle | Coco

... Ou prendre un verre
es_ES