La nostra carta

- Ensalada tèbia de formatge de cabra, vinagreta de fruits secs, raïm i mel 12.00€
- Burrata de Puglia, encenalls de moixama, tomàquets semi secs i balsàmic 14.00€
- Ensalada de brots tendres amb pernil d'ànec, foie mi-cuit i figues confitades 14.00€
- Ensalada de tomàquets semi secs, olives Kalamata i pinyons 13.00€
- Carpaccio de bou Charolais amb encenalls de Pecorí «Riserva Fondatore» al toc de tòfona 15.00€
- Carpaccio de bou Charolais amb encenalls de Pecorí «Riserva Fondatore» 14.00€
- Carpaccio de presa ibèrica amb encenalls de 'Idiazábal DOP Fumat' 13,70€
- Carpaccio de peus de porc tebi amb P. Reggiano, tomàquets cherry i festucs 13.00€
- Carpacccio de magret d'ànec tebi amb vinagreta d'espècies i taronja 13.50€
- Carpaccio de bacallà, tomàquet natural i olives Kalamata 16.50€
- Carpaccio de gambes de Palamós al natural, oli i sal 19.00€
- Carpacció de carbassó, Parmiggià Reggià, oliveres Kalamata i tomàquets cherry 10.50€
- Raviolis farcits de Brie de tòfona d'elaboració pròpia amb encenalls de pernil ibèric 15.00€
- Raviolis farcits de bolets, crema de formatge i tòfona, d'elaboració pròpia 13.00€
- Raviolis farcits de Gorgonzola Dolce, nous i mel, d'elaboració pròpia 12.00€
- Raviolis farcits de botifarra de perol, poma al forn, crema de formatge i ametlles, d'elaboració pròpia 12.00€
- Foie el meu cuit d'elaboració pròpia amb figues confitades 16.00€
- Foie el meu cuit amb tòfona d'elaboració pròpia 18.00€
- Steak tàrtar de vedella de Girona amb encenalls de pecorino «Riserva Fondatore» 15.00€
- Anxova del Cantàbric 00, oli d'oliva i toc de tomàquet natural (4filets) 13.60€
- Filet de seitó de l'Escala amb vinagre i orenga (8 filets) 8.00€
Mitja ració 5.00€
- Tàrtar de tomàquet, oli d'oliva i un toc de cibulet 13.00€
- Tàrtar de atuna amb vinagreta de cítrics i un toc de cibulet 16.50€
- Pop confitat en oli d'oliva i toc de cibulet 18.00€
- Tellerines amb all i julivert 13.50€
- Xoricets a la sidra 8.00€
- Moixama de atuna de Barbate, ametlles i cibulet 12.00€
- Pebrots verds de Guernika al toc de sal 9.00€
- Sobrassada ecològica de Mallorca amb torradets 15.00€
- Cap i pota "carrers" 6.50€
- Torrada de pa de coca, escalivada, formatge de cabra i anxoves 12.00€
- Torrada de sobrassada ecològica ibèrica, formatge calent i mel 14.00€
Tots els ibèrics acompanyats amb pa de coca amb tomàquet
- Jam ibèric de gla 100% de Guijuelo 21.00€
Mitja Ració 14.00€
- Jam ibèric 75% de Guijuelo 18.00€
Mitja Ració 12.00€
- Assortiment d'ibèrics (pernil, llom, llonganissa i xoriç) 17.00€
Mitja Ració 12.00€
- Cecina de bou gallec i formatge "tetilla galllega" 15€
Mitja Ració 9.00€
- Lasanya de carn 13.00€
- Lasanya de verdures 10.50€
- Risotto de bolets 13.00€
- Risotto quatre formatges 12.00€
- Truita al plat i pa amb tomàquet 8.00€
Acompanyament de melmelades, fruita sec, raïm i diferents pans
- Taula de 3 quesos 16.00€
- Taula de 5 quesos 16.00€
Preu per persona - Mínim 2 persones
- Taula de 8 quesos 23.00€
Preu per persona - Mínim 2 persones
Fondues… dins pa de llenya
- Fondue normal 33.00€
Sense gluten 35.00€
- Fondue amb ceps 39.00€
Sense gluten 40.00€
- Fondue amb tòfona 39.00€
Sense gluten 40.00€
- Fondue de Gorgonzola 33.00€
Sense gluten 35.00€
- Fondue de Gorgonzola amb trufa 39.00€
Sense gluten 40.00€
- Mini frankfurts 3.00€
Fondues amb l'olla “Caqueló”
- Fondue normal 21.00€
Preu per persona - Mínim 2 persones
- Fondue amb ceps 23.00€
Preu per persona - Mínim 2 persones
- Fondue amb tòfona 23.00€
Preu per persona - Mínim 2 persones
- Fondue de Gorgonzola 21.00€
Preu per persona - Mínim 2 persones
- Fondue de Gorgonzola amb trufa 23.00€
Preu per persona - Mínim 2 persones
Raclettes
- Raclette Suïssa de granja 23.50€
Preu per persona - Mínim 2 persones
- Raclette trufada 23.50€
Preu per persona - Mínim 2 persones
- Pastis de formatge fet per nosaltres 6.50€
- Tiramisú de festucs fet per nosaltres 7.50€
- Baileys Affogato (cafè ( es pot fer descafeïnat), gelat vainilla i Baileys) 7.50€
- Torrija caramelitzada amb gelat de canyella 6.50€
- Gelat de xocolata Grand Cru 72% amb avellaners, un toc de sal i oli d'oliva 6.50€
- Pastís “Tatin” amb gelat de vainilla 7.00€
- Coulant de xocolata amb gelat de canyella 6.50€
- Gelat de torró amb ratafia i nous 7.00€
- Cafè Irlandès 9.00€
- Valencià 6.50€
Suc taronja natural i gelat de vainilla
- Sorbet de mandarina amb Grand Marnier 7.00€
- “Babá” al rom amb gelat de vainilla 6.00€
Tipus borratxo
- Xuixo de crema de Can Castelló amb gelat de cafè i canyella 6.00€
- Trufes de xocolata 5.70€
- Bols de gelat o Sobert 5.00€
Sorbets: Gerds, Llima i Menta | Mandarina | Llimona
Gelats: Vainilla | Torró | Xocolata | Coco
- Hibiki Whisky Japanese 16.00€
Xarrup 7.00€
- Macallan 12 anys 14.00€
Xarrup 6.00€
- Jameson /J&B / Ballantines 8.00€
- Seagrams gintònic / ginlemon 8.00€
- Puerto de Indias 9.00€
- Brugal Ron 8.00€
- Ratafia / Limoncello / Baileys / Pacharan amb gel 3.50€
Xarrup 2.20€
- Orujo blanc, herbes, crema, cafè 3.50€
Xarrup 2.20€
- Amaretto / Umeshu / Tequila / Grappa 4.00€
Xarrup 2.50€

- Ensalada tibia de cabra, vinagreta, frutos secos, uvas y miel 12.00€
- Burrata de Puglia, virutas de mojama, tomates semi secos y balsámico 14.00€
- Ensalada de brotes tiernos con jamón de pato, foie mi-cuit e higos confitados 14.00€
- Ensalada de tomates semi secos, olivas Kalamata y piñones 13.00€
- Carpaccio de buey Charolais con virutas de Pecorino «Riserva Fondatore» al toque de trufa 15.00€
- Carpaccio de buey Charolais con virutas de Pecorino «Riserva Fondatore» 14.00€
- Carpaccio de presa ibérica con virutas de ''Idiazábal DOP Ahumado'' 13.70€
- Carpaccio de pies de cerdo tibio con P. Reggiano, tomates cherry y pistachos 13.00€
- Carpaccio de magret de pato tibio con vinagreta de especies 13.50€
- Carpaccio de bacalao, tomate natural y olivas Kalamata 16.50€
- Carpaccio de gambas de Palamós al natural, aceite y sal 19.00€
- Carpaccio de calabacín, Parmigiano Reggiano, olivas Kalamata y tomates cherry 10.50€
- Raviolis de Brie de trufa de elaboración propia con virutas de jamón ibérico 15.00€
- Raviolis de setas, crema de queso y trufa, de elaboración propia 13.00€
- Raviolis de Gorgonzola Dolce, nueces y miel, de elaboración propia 12.00€
- Raviolis de burifarra de perol, manzana al horno, crema de queso y almendras, de elaboración propia 12.00€
- Foie mi cuit de pato de elaboración propia con higo confitado 16.00€
- Foie mi cuit de pato con trufa de elaboración propia 18.00€
- Steak tartar de ternera de Girona con virutas de pecorino «Riserva Fondatore» 15.00€
- Anchoa del Cantábrico 00, aceite de oliva y toque de tomate natural (4 filetes) 13.60€
- Filete de boquerón en vinagre de l’Escala y orégano (8 filetes) 8.00€
Media ración 5.00€
- Tartar de tomate, aceite de oliva y un toque de cebollino 13.00€
- Tartar de atún con vinagreta de cítricos y toque de cebollino 16.50€
- Choricitos a la sidra 8.00€
- Mojama de atún de Barbate, almendras y cebollino 12.00€
- Pimientos verdes de Guernica con toque de sal 9.00€
- Sobrasada ecológica de Mallorca con tostaditas 15.00€
- Callos 6.50€
- Torrada de pan de coca, escalivada, queso de cabra y anchoas 12.00€
- Torrada de sobrasada ecológica ibérica, queso caliente y miel 14.00€
Todos los ibéricos se acompañan con pan de coca con tomate
- Jamón ibérico de bellota 100% de Guijuelo 21.00€
Media Ración 14.00€
- Jamón ibérico 75% de Guijuelo 18.00€
Media Ración 12.00€
- Surtido de ibéricos (jamón, lomo, salchichón y chorizo) 17.00€
Media Ración 12.00€
- Cecina de buey gallego y queso "tetilla gallega" 15.00€
Media Ración 9.00€
- Lasaña de carne 13.00€
- Lasaña de verduras 10.50€
- Risotto cuatro quesos 12.00€
- Risotto de setas 13.00€
- Tortilla al plato y pan con tomate 8.00€
Acompañamiento de mermeladas, frutos secos, uvas y diferentes panecillos
- Tabla de 3 quesos 16.00€
- Tabla de 5 quesos 16.00€
Precio por persona - Mínimo 2 personas
- Tabla de 8 quesos 23.00€
Precio por persona - Mínimo 2 personas
Fondues dentro de pan de leña …
- Fondue normal 33.00€
Sin gluten 35.00€
- Fondue con boletus edulis 39.00€
Sin gluten 40.00€
- Fondue con trufa 39.00€
Sin gluten 40.00€
- Fondue de Gorgonzola 33.00€
Sin gluten 35.00€
- Fondue de Gorgonzola con trufa 39.00€
Sin gluten 40.00€
- Mini frankfurts 3.00€
Fondues en “Caquelón” (cazuela)
Acompañamiento de patatas, mini frankfurts, uvas y pan
- Fondue normal 21.00€
Precio por persona - Mínimo 2 personas
- Fondue con boletus edulis 23.00€
Precio por persona - Mínimo 2 personas
- Fondue con trufa 23.00€
Precio por persona - Mínimo 2 personas
- Fondue de Gorgonzola 21.00€
Precio por persona - Mínimo 2 personas
- Fondue de Gorgonzola con trufa 23.00€
Precio por persona - Mínimo 2 personas
Raclettes
- Raclette Suiza de granja 23.50€
Precio por persona - Mínimo 2 personas
- Raclette trufada 23.50€
Precio por persona - Mínimo 2 personas
- Tarta de queso de elaboración propia 6.50€
- Tiramisú de pistacho de elaboración propia 7.50€
- Torrija caramelizada con helado de canela 6.50€
- Helado de chocolate Grand Cru 72% con avellanas, un toque de sal y aceite de oliva 6.50€
- Pastel de manzana “Tatin” con helado de canela 7.00€
- Coulant de chocolate con helado de canela 6.50€
- Helado de turrón con ratafía y nueces 7.00€
- Café Irlandés 9.00€
- Valenciano 6.00€
Zumo naranja natural y helado de vainilla
- Sorbete de mandarina con Grand Marnier 7.00€
- “Babá” al ron con helado de vainilla 6.00€
Tipo borracho
- Chucho de crema de Can Castelló con helado de canela 6.00€
- Trufas de chocolate 5.70€
- Bolas de Helado o Sorbete 5.00€
Sorbetes: Limón | Frambuesa Lima y Menta | Mandarina
Helados: Vainilla | Turrón | Chocolate | Canela |Coco
- Hibiki Whisky Japanese 16..00€
Sorbo 7.00€
- Macallan 12 años 14.00€
Sorbo 6.00€
- Jameson /J&B / Ballantines 8.00€
- Seagrams gintònic / ginlemon 8.00€
- Puerto de Indias 9.00€
- Brugal Ron 8.00€
- Ratafía / Limoncello / Baileys / Pacharan con hielo 3.50€
Sorbo 2.20€
- Orujo blanco, hierbas, crema, café 3.50€
Sorbo 2.20€
- Amaretto / Umeshu / Grappa 4.00€
Sorbo 2.50€

- Warm salad with goat cheese, nut's vinaigrette, grapes and honey 12.00€
- Burratta from Puglia, moixama (dehydrated tuna) shavings, semi-dried tomàquets i balsamic vinegar 14.00€
- Estendre sprout salad with duck ham, homemade foie micuit and candied figs 14.00€
- Semi-dried tomàquets, Kalamata olives and pine nuts salad 13.00€
- Charolais beef carpaccio with “Riserva Fondatore” Pecorí shavings with a touch of truffle 15.00€
- Charolais beef carpaccio with “Riserva Fondatore” Pecorino shavings 14.00€
- Iberian prey with shavings '' Idizábal DOP Fumat'' 13.70€
- Warm pig's feet Carpaccio with P. Reggiano, cherry tomàquets i festucs 13.00€
- Warm duck carpaccio with spice vinaigrette 13.50€
- Cod Carpaccio, natural tomàquets salze and Kalamata olives 16.50€
- Palamós' shrimp Carpaccio with touch of olive oil and salt 19.00€
- Courgette Carpaccio, Parmiggià Reggià, Kalamata olives and cherry tomàquets 9.00€
- Homemade truffle and brie ravioli shavings og iberian ham 15.00€
- Homemade mushroom raviolis whith cream cheese and homemade truffle 13.00€
- Homemade raviolis stuffed Gorgonzola Dolce, walnuts and honey 12.00€
- Homemade raviolis filled with sausage, baked apple, cream cheese and almonds 12.00€
- Homemade Foie Micuit with candied figs 16.00€
- Homemade Truffled Foie Micuit 18.00€
- Steak tartar with Pecorino shavings “Riserva Fondatore” 15.00€
- Cantabrian anchovy 00 fillet with olive oil and touch of natural tomàquet (4 fillets) 13.60€
- L'Escala anchovy fillet with vinegar (marinated) and oregano (8 fillets) 8.00€
Half ration 5.00€
- Tomàquet tartar, olive oil and touch of chives 13.00€
- Tuna tàrtar with citrus vinaigrette and touch of chives 16.50€
- Candied octopus in smoked olive oil, laying on bed of hummus 18.00€
- Spicy fried mini sausage with cider 8.00€
- Barbat moixama (dehydrated tuna), almonds and chives 12.00€
- Guernica green peppers with touch of salt 9.00€
- Iberian ecologic sobrassada and toast 15.00€
- Beef tripe stew 6.50€
- Toasted “coca” bread, escalivada (baked peppers), goat cheese and anchovies 12.00€
- Toasted bread with Iberian ecologic sobrassada, warm cheese and honey 14.00€
- Acorn-fed Iberian Ham 100% 21.00€
Half ration 14.00€
- Acorn-fed Iberian Ham 75% 18.00€
Half ration 12.00€
- Assortment of Iberian cold meats (ham, loin, salami and xoriço) 17.00€
Half ration 12.00€
- “Cecina” (smoked dried Ox meat) from Galicia with "tetilla gallega" cheese 15.00€
Half ration 9.00€
- Meat Lasagna 13.00€
- Vegetable Lasagna 10.50€
- Mushroom Risotto 13.00€
- 4 Cheeses Risotto 12.00€
- Omelette with “Bread with tomato” 8.00€
Accompaniment of jams, nuts, grapes and different rolls
- 3 cheeses board 16.00€
- 5 cheeses board 16.00€
Price per person - Minimum 2 people
- 8 cheeses board 23.00€
Price per person - Minimum 2 people
Cheese ... in a round bread fondue
- Normal fondue 33.00€
Gluten free 35.00€
- Fondue with "boletus edulis" (variety of mushroom) 39.00€
Gluten free 38.00€
- Fondue with truffle 39.00€
Gluten free 40.00€
- Gorgonzola fondue 33.00€
Gluten free 35.00€
- Gorgonzola fondue with truffle 39.00€
Gluten free 40.00€
- Frankfurter sausages 3.00€
Cheese fondue “Caquelon”
Accompaniment of potatoes, mini frankfurts, grapes and bread
- Normal fondue 21.00€
Price per person - Minimum 2 people
- Fondue with "ceps" (variety of mushroom) 23.00€
Price per person - Minimum 2 people
- Fondue with truffle 23.00€
Price per person - Minimum 2 people
- Gorgonzola fondue 21.00€
Price per person - Minimum 2 people
- Gorgonzola fondue with truffle 23.00€
Price per person - Minimum 2 people
- Frankfurter sausage 3.00€
Raclettes
Accompaniment of potatoes, mini frankfurtes, grapes and bread
- Swiss farm raclette 23.50€
Price per person - Minimum 2 people
- Truffled raclette 23.50€
Price per person - Minimum 2 people
- Homemade Cheesecake 6.50€
- Homemade pistacchio Tiramisu 7.50€
- Baileys Affogato (coffee, vainilla ice cream and Baileys) 7.50€
- Caramelized toast with cinnamon ice cream 6.50€
- Xocolata Grand Cru 72% with hazelnuts, a touch of salt and olive oil 6.50€
- "Tatin" Cake with vainilla ice cream 7.00€
- Xocolata coolant with cinnamon ice cream 6.50€
- Nougat ice cream with ratafia (liquor de la nostra regió) and walnuts 7.00€
- Irish coffee 9.00€
- Valencià 6.00€
Orange juice with vainilla ice cream
- Tangerine sorbet with Grand Marnier 7.00€
- “Babá” with rum and vainilla ice cream 6.00€
- Pastry cream “Xuixo”from Can Castelló (Catalan pastry) with coffee and cinnamon ice cream 6.00€
- Xocolata truffles 5.70€
- Scoops of ice cream or sorbet 5.50€
Sorbet: Lemon| Raspberry, Lime and Mint | Tangerine
Ice cream: Vainilla | Nougat | Chocolate | Cinnamon | Coco
- Hibiki Whisky Japanese 16.00€
Sip 7.00€
- Macallan 12 years 14.00€
Sip 6.00€
- Jameson/ J&B / Ballantines 8.00€
- Seagrams gintònic / ginlemon 8.00€
- Puerto de Indias 9.00€
- Brugal Rum 8.00€
- Ratafia / Limoncello / Baileys / Pacharan with ice 3.50€
Sip 2.20€
- White orujo, herbs, cream, coffee 3.50€
Sip 2.20€
- Amaretto / Umeshu/ Tequila /Grappa 4.00€
Sip 2.50€

- Salade du Chèvre Chaud, Vinaigrette de fruits secs, raisins et mel 12.00€
- Burratta de Puglia, copeaux de moixama, tomàquets séchées et vinagre balsamique de modène 14.00€
- Sala de jeunes pousses avec jambon de canard, foie mi-cuit et figues confites 14.00€
- Salade de tomàquets séchées, olives kalamata et pignons 13.00€
- Carpaccio de bou Charolais et ses copeaux de pecorino “Riserva di Fondatore” avec truffe 15.00€
- Carpaccio de bou Charolais et ses copeaux de pecorí “Riserva di Fondatore” 14.00€
- Carpaccio de presse ibèrica et ses coupeaux de '' Idiazábal DOP Fumat'' 13.70€
- Carpaccio de peus de porc tièdes et P. Reggiano, tomàquets cireres et pistatxes 13.00€
- Carpaccio de canard tiède, vinaigrette aux condimentes 13.50€
- Carpaccio de morue, tomàquets natures et olives kalamata 16.50€
- Carpaccio de Gambes de Palamós (Crevetes) nature, huile et sel 19.00€
- Carpaccio de courgettes, Parmesan Reggian, olives kalamata et tomàquets cireres 10.50€
- Raviolis maison à la truffe et au brie avec copeux de jambon ibérique 15.00€
- Raviolis maison fourrés aux champignons, fromage à la creme et tofu maison 13.00€
- Raviolis maison à la Gorgonzola Dolce et mel 12.00€
- Raviolis maison foourrés aux saucisse pérol, pomme au four, fromage à la crème et amandes 12.00€
- Foie el meu cuit fait maison avec figues confites 16.00€
- Foie mi-cuit fait maison aux truffes 18.00€
- Steak tàrtar avec copeaux de pecorino “Riserva Fondatore” 15.00€
- Anchoi Cantabrique 00, huile d'olive et touche de tomàquet naturelle (4 filets) 13.60€
- Filet d'anxois de l'Escala al vinagre t'origan (8 filets) 8.00€
Demiració 5.00€
- Tàrtar de tomàquet, huile d'olive et touche de ciboulette 13.00€
- Tartare de thon vinaigrette aux agrumes et touche de ciboulette 16.50€
- Poulpe confita l'huile d'olive fumé sur lit d'hummus 18.00€
- Quartier de coquilles avec de l'ail et du persil 13.50€
- Mini saucisse frite épicée al cidre 8.00€
- Salaison de filet de Thon de Barbate, amandes et ciboulette 12.00€
- Petits Poivrons verts de Gernica avec sel a écailles 9.00€
- Sobrasasa ecològica de Majorque et pain grillé 15.00€
- Trips de bou en ragoût 6.50€
- Pain grillé, escalivada (aubergine, poivron et oignon), fromages de chèvre et anchois 12.00€
- Pain grillé, saucisson écologique de Majorque, fromage chaud et mel 14.00€
- Jambon ibèric de gland 100% 21.00€
Demi-ration 14.00€
- Jambon ibèric de gland 75% 18.00€
Demiració 12.00€
- Assortiment de charcuterie ibèric (jambon, longe, salami et xoriço) 17.00€
Demiració 12.00€
- Vian de séchée de boeuf et fromage "tetilla gallega" 15.00€
Demi-ration 9.00€
- Lasagne à la viande 13.00€
- Lasagne aux légumes 10.50€
- Risotto de xampignon 13.00€
- Risotto aux quatre fromages 12.00€
- Omelette avec pain à la tomata 8.00€
Accompagnement de confitures, noix, raisins i différents petits pains
Fondue du fromage ... dans d'un pain
- Plateau de 3 fromages 16.00€
- Plateau de 5 fromages 16.00€
Prix par personne - Minimum 2 personnes
- Plateau de 8 fromages 23.00€
Prix par personne - Minimum 2 personnes
- Fondue normal 33.00€
Sans gluten 35.00€
- Fondue aux cèpes 39.00€
Sans gluten 40.00€
- Fondue aux truffes noires 39.00€
Sans gluten 40.00€
- Fondue Gorgonzola 33.00€
Sans gluten 35.00€
- Fondue Gorgonzola aux truffes noires 39.00€
Sans gluten 40.00€
- Mini saucisses de francfort 3.00€
Fondue à le caqueló
Accompagnement de pommes de terre, mini saucisses de Frankfurt, raisins et pain
- Fondue normal 21.00€
Prix par personne - Minimum 2 personnes
- Fondue aux cèpes 23.00€
Prix par personne - Minimum 2 personnes
- Fondue aux truffes noires 23.00€
Prix par personne - Minimum 2 personnes
- Fondue Gorgonzola 21.00€
Prix par personne - Minimum 2 personnes
- Fondue Gorgonzola aux truffes noires 23.00€
Prix par personne - Minimum 2 personnes
Raclettes
- Raclette Suisse de la ferme 23.50€
Prix par personne - Minimum 2 personnes
- Raclette truffée 23.50€
Prix par personne - Minimum 2 personnes
- Gâteau de fromage fait maison 6.50€
- Tiramisú maison aux pistaches 7.50€
- Baileys Affogato (café (le café peut être décaféiné), glace à la vainille et Baileys 7.50€
- Pain doré caramélisé avec glace à cannelle 6.50€
- Glace a la xocolata 72% Grand Cru aux amandes, uneix pointe de sel et huile d'olive 6.50€
- Tarte Tatin et son glace a cannelle 7.00€
- Coulant a la xocolata, et son glace à la cannelle 6.50€
- Glace de touron avec ratafia et noix 7.00€
- Cafè Irlandais 9.00€
- Valencià 6.50€
Jus d'orange avec glace du vanille
- Sorbet du mandarine avec grand Marnier 7.00€
- Baba au Rhum et son glace de vainille 6.00€
- Beignet a la crème de Can Castelló et glace à la cannelle 6.00€
- Truffes au xocolata 5.70€
- Boules de glace ou de sorbet 5.50€
Sorbet: Citron|Framboise ,Lime et menthe | Mandarine
Glacé: Vainille | Nougat | Chocolat | Cannelle | Coco
- Hibiki Whisky Japonais 16.00€
Siroter 7.00€
- Macallan 12 années 14.00€
Siroter 6€
- Jameson /J&B / Ballantines 8.00€
- Seagrams gintònic / Ginlemon 8.00€
- Puerto de Indias 9.00€
- Brugal Rhum 8.00€
- Ratafia / Limoncello / Baileys / Pacharan avec de la glace 3.50€
- Marc blanc, herbes, crème, cafè 3.50€
Siroter 2.20€
- Amaretto / Umeshu / Tequila / Grappa 4.00€
Siroter 2.50€