• Passeig del Mar 13-16. Sant Feliu de Guíxols
  • + 34 615 265 760
  • canquim@canquim.es
  • instagram
  • facebook

Preguntes freqüents

Preguntes freqüents

Com comprar a Formatgeria Can Quim

Tria un article, afegeix-lo al carret de compra, tramita la comanda i selecciona la forma de pagament.

Per poder realitzar una comanda a la botiga online de Formatgeria Can Quim, el Client ha de ser major d’edat i ha de realitzar tot el procés de compra i fer el pagament amb el sistema que facilita la pàgina. L’adquisició dels productes expressa l’acceptació dels Termes i Condicions de Formatgeria Can Quim.

Des del moment de l’acceptació, l’usuari adquireix la condició de Client. Formatgeria Can Quim guarda els documents electrònics en què queden formalitzades les compres. El Client pot, en qualsevol moment, accedir al seu compte i consultar i/o modificar les seves dades.

Un cop acceptada la comanda el Client rebrà una notificació de la nostra acceptació emetent una confirmació de comanda que s’enviarà al correu electrònic que el Client hagi facilitat en el moment de la seva comanda o formulari de registre.

Formes de pagament

Formatgeria Can Quim accepta les següents formes de pagament:

Tarjeta de crèdit
El càrrec a la targeta de crèdit es realitza en el mateix moment de realitzar la comanda, a través de la passarel•la de pagament de l’entitat financera corresponent i un cop s’hagi comprovat que les dades comunicades són correctes. En aquest sentit, les dades confidencials són transmeses de forma encriptada (SSL) a l’entitat financera corresponent. El sistema d’encriptació SSL que utilitzem confereix total seguretat a la transmissió de dades a través de la xarxa. Les seves dades gaudeixen de total confidencialitat i protecció.

PayPal
Utilitzi el seu compte PayPal per pagar de forma ràpida i segura. PayPal és un mètode segur que empra les tecnologia d’encriptació SSL de 128 bits per protegir tota la teva informació.

Transferència bancària
Si selecciona el pagament per transferència enviarem, juntament amb la confirmació de la teva comanda, un e-mail indicant la informació necessària per a realitzar la transferència bancària a nom de Vanesa y sus quesos S.L.U.
Imprescindible indicar al concepte el nom i cognoms i número de comanda com a referència del pagament. Cal realitzar la transferència en un termini màxim de 3 dies des de la realització de la comanda. No es considerarà efectiva la comanda fins que no tinguem confirmació bancària de la transferència.

Bizum
Mètode de pagament gratuït i instantani de compte a compte, amb la màxima garantia de seguretat. Una manera ràpida, fàcil i segura d’enviar diners amb el movil. Sense necessitat de targetes ni números de compte. Totes les operacions requereixen una clau de signatura, per això és un sistema segur.

Pagament 100% segur

Amb l’objectiu de donar la màxima seguretat al sistema de pagament, Formatgeria Can Quim utilitza sistemes de “pagament segur” d’entitats financeres de primera línia en comerç electrònic. En aquest sentit, les dades confidencials del pagament són transmeses directament i de forma encriptada (SSL) a l’entitat financera corresponent. Per al pagament amb targetes Visa i Mastercard, Formatgeria Can Quim només accepta transaccions CES (Comerç Electrònic Segur) amb el protocol internacional 3D Secure que es distingeix pels distintius Verified by Visa i MasterCard SecureCode. L’operació només s’efectuarà si el banc emissor de la targeta de crèdit confirma el codi d’autenticació. En cas contrari, la transacció serà rebutjada.

Formatgeria Can Quim es reserva el dret de verificar les dades personals subministrades pel client i adoptar les mesures que consideri oportunes (incloent la cancel·lació de la comanda) perquè la mercaderia adquirida sigui lliurada de conformitat amb les dades que figuren a la comanda.

Tramitació de la comanda

Formatgeria Can Quim tramita les comandes rebudes de dilluns a dijous abans de les 12h del migdia, excepte festius i ponts. Les comandes realitzades despres de les 12 hores quedaran pendents pel dia següent. Les comandes realitzades els divendres quedaran pendents per dilluns o el següent dia laborable.

Enviament i transport

Els productes es lliuraran a l’adreça indicada pel client durant la realització de la comanda, situat en l’àmbit geogràfic del territori on servim els nostres productes.

Formatgeria Can Quim distribueix els seus productes a Espanya peninsular. Si desitja que li enviem els nostres productes a un altre destí, posi’s en contacte amb nosaltres perquè li informem del cost dels ports. Pot contactar amb nosaltres per correu electrònic: canquim@canquim.es, i per telèfon o whatssap al 615 26 57 60.

No fem enviaments a les Illes Balears, Illes Canaries, Ceuta ni Melilla. No fem enviaments a Anglaterra ni Suissa. Per enviaments europeus i/o altres poden consultar via correu electronic a canquim@canquim.es

Formatgeria Can Quim no es fa responsable de les condiciones alienes en Transports, vagues i/o campayes de Nadal degut a l’alta demanda.

Lliurament

El termini de lliurament són de 24 a 48 hores de dilluns a divendres a tota la península i està subjecte a la disponibilitat del producte adquirit. El mes de desembre pot variar degut a l’alta demanda.

Els enviaments en fred corren a càrrec de l’empresa de transports Seur Frio 13:30. En tots els enviaments poden sorgir incidents, circumstàncies o contratemps aliens a Formatgeria Can Quim.

En el moment en que la seva comanda surti de la nostra botiga, rebrà un correu electrònic de confirmació. Per a qualsevol consulta al respecte del lliurament, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per correu electrònic: canquim@canquim.es, i per telèfon o whatssap al 615 26 57 60.

En cas d’absència, el transportista deixa una notificació amb la indicació de la següent data que passarà pel seu domicili. El Client pot trucar per fixar una nova data de lliurament.
Si a l’hora de l’entrega el dia establert pel client no hi hagués ningú per rebre’l, el client es farà càrrec de la possible despesa generada per un tercer lliurament.

Tots els nostres lliuraments van adequadament embalats i protegits per garantir que el producte arribi en perfectes condicions.

Els ports d’enviament seran gratuits quan la comanda superi els 60€. En el cas que el total de la comanda no arribi als 60€, s’aplicaran les despeses corresponents segons la tarifa vigent.

Preus dels nostres productes i enviaments

Els preus dels nostres productes i els enviaments s’expressen en Euros i inclouen l’Impost del Valor Afegit (I.V.A.) corresponent segons el producte.

Formatgeria Can Quim es reserva el dret de modificar els seus preus, però els productes es facturaran sobre la base de les tarifes vigents en el moment en què es registri la comanda.

Disponibilitat

Els nostres productes estan disponibles mentre s’exposin al lloc web, i sempre en funció de les existències disponibles. En cas de no disposar de l’existència del producte, procedirem a la devolució de l’import.

Recordem que treballem amb productes de temporada i artesans.

Canvis i/o Devolucions

D’acord amb la Llei d’Ordenació del Comerç Minorista així com en allò regulat per la normativa comunitària (Directiva 97/7/CE), el client disposa de 7 dies des de la recepció per desistir voluntàriament de la seva compra en productes no peribles.

Realitzant-se la devolució en aquest termini, s’haurà de tornar la compra amb tots els seus productes, amb el seu embalatge original, amb el precinte original sense trencar, amb tots els accessoris i en perfecte estat. No s’acceptaran devolucions de productes que no vinguin amb el seu embalatge original, llevat que siguin defectuosos.

Formatgeria Can Quim abonarà l’import de la comanda un cop hagi comprovat que la mercaderia compleix les condicions anteriors. En el cas de devolucions comercials, el client haurà de córrer amb les despeses de transport. Per sol·licitar aquesta devolució ho haurà de comunicar al correu electrònic canquim@canquim.es

En el cas que en el moment del lliurament el producte sigui defectuós o que el defecte provingui d’una incidència en transport, ho haurà de comunicar en el termini de 24 hores des de la recepció al correu electrònic canquim@canquim.es

En el cas dels productes d’alimentació només és possible la seva devolució en les 24 hores següents a la recepció de la comanda, per causes defectuoses i mai per motius comercials.

Un cop rebem el paquet amb el seu embalatge original i comprovem la causa defectuosa, Formatgeria Can Quim farà la devolució íntegra a través del mateix mitjà amb què es va abonar la comanda.

Per tramitar una devolució serà necessari que el Client prèviament hagi comunicat per escrit a canquim@canquim.es la seva intenció. En el correu ha de constar com a Assumpte: “Devolució de producte” i indicar el número de comanda. Formatgeria Can Quim estudiarà el cas i n’autoritzarà la seva devolució. No serà acceptada cap devolució que no hagi estat prèviament comunicada per part del Client i acceptada per part de Formatgeria Can Quim.

Un cop autoritzada, el client haurà de retornar la compra amb els seus producte/s, amb el seu embalatge i precinte original sense trencar i en perfecte estat.

No s’acceptaran devolucions de productes que no vinguin amb el seu embalatge original, llevat que aquests siguin defectuosos.

Es reemborsarà l’import de la comanda pel mateix mètode de pagament en què es va realitzar la compra un cop s’hagi comprovat que la mercaderia compleix les condicions anteriors.

Tares o productes defectuosos

En el cas que en el moment del lliurament el producte sigui defectuós, Formatgeria Can Quim el substituirà per un de nou sense cap cost extra per al client, en funció del tipus de defecte.

En el cas que el defecte provingui d’una incidència en el transport, no haurà d’acceptar-lo i ens ho haurà que comunicar, en el termini de 24 hores des de la recepció, per correu electrònic a: canquim@canquim.es